kleurenstorm®

Het kleurenstorm project bestaat uit 2 lesseizoenen. Bij het eerste lesseizoen ontvangt je een instrument in bruikleen (dwarsfluit, klarinet of saxofoon) en het eerste kleurenstormpakket. Bij de start van het tweede lesseizoen ontvangt u een nieuw pakket van leermiddelen en lesmaterialen. Alleen de eventueel benodigde rieten (verkrijgbaar in het Houtblazers-Atelier) zijn voor eigen rekening. Lesmaterialen en accessoires uit het kleurenstorm pakket zijn uiteraard meteen uw eigendom. De huur en het onderhoud van het instrument is in de prijs van een lesseizoen inbegrepen. Instrumenten blijven eigendom van het Atelier. Na afloop van de kleurenstorm periode kunt u deze indien u dat wenst tegen gereduceerd tarief aanschaffen.
De kleurenstorm-lessen bestaan uit het leren noten lezen, eenvoudige muziektheorie en het leren bespelen van een muziekinstrument in een groep van max.4 personen.
Kleurenstorm 1 (leerjaar 1) en kleurenstorm 2 (leerjaar 2) worden beide afgesloten met een certificaat. Lesmaterialen worden aangepast aan de gemiddelde leeftijd, het niveau en de leersnelheid van de groep. Daardoor is het een starterscursus geschikt voor alle leeftijden. Heeft de cursist meer tijd nodig om welke reden dan ook, kunt u de cursusduur verlengen tot 2,5 of 3 lesseizoenen. Kwalitatief goed onderwijs waar plezier in het muziek maken voorop staat. Learn and have fun!

Kleurenstorm blokfluit, kinder- klarinet, kinder-dwarsfluit of J-sax.

Misschien ben je nog te jong of fysiek te klein voor een instrument in een volwassen maat, dan is een blokfluit, kinder-klarinet, kinder-dwarsfluit of een J-sax wat voor jou.
Alles wat je nodig hebt vind je in het kleurenstormpakket. Dit pakket krijg je gratis bij de cursus. De cursus duurt 1 (school)jaar. De jaarcursus kan natuurlijk verlengt worden naar een 2 of 3 jarige cursus. Ieder lesseizoen ontvangt de leerling een nieuw lespakket.

Kleurenstorm prijslijst Klik hier.

 

De Kleurenstorm start na de zomervakantie én
na de kerstvakantie in het Houtblazers-Atelier.
Individuele lessen kunnen op ieder moment starten.
Betaling in 3 termijnen per seizoen.